Heee

Desember 15, 2012

Hi, UAS sudah selesai, lega sih sedikit piijideun, sedikit mau nangis, sedikit bisa tertawa lebih lepas serasa dunia milik gue. Engga lebay. Mau ngasih tau aja lagi suka lagu ini. Lgunya Maroon 5 - wake up call, udah agakk lama sih. Tapi recommended buat kalian semua!!!

I didn't hear what you were saying 
I live on raw emotion, baby 
I answer questions, never maybe 
And I'm not kind if you betray me 
So who the hell are you to say 'we'? 
---
Wake up call, caught you in the morning 
With another one in my bed 
Don't you care about me anymore? 
Don't you care about me? I don't think so!

Sama satu lagi lagunya Unfaithful-Rihanna. Mama Rihanna, selalu sayang lagunya Rihanna.

Story of my life, searching for the right
But it keeps avoiding me
Sorrow in my soul ?cause it seems that wrong
---
I don't wanna do this anymore
I don't wanna be the reason why
And every time I walk out the door
I see him die a little more inside

Move on dari UAS, gada pekan remed loh. Move on dari UAS, ada dua hal yang bikin dag-dig-dug banget. Minggu depan bakal jadi minggu paling dag-dig-dug pokonya. Besok juga dag-dig-dug. Ya, semoga yang dag-dig-dug itu segala yang baik-baik yaAllah.





You Might Also Like

0 komentar